Allt som föråldras tar kvinnorna över

21.03.2012 kl. 22:20
Då någon uppfann bilen lämnade männen hästar och stall och kvinnorna tog över. Samma gäller t.ex. socialt arbete, läraryrket och kultur.

Efter några om och men fick jag idag veta att jag inte blir Astra Novas nya chefredaktör. Äsch! Jag hann redan planera en feminismsnuskig revolution och tänkte att jag blir svenskfinlands nya Michael Moore. Så jag får försöka feminisma ut mitt vaginande här i min nya blogg i stället. Att ta över en papperstidning skulle inte varit så lätt... Så lite lättad är jag också. Jag skulle inte direkt behövt ETT TILL ideologiskt men dåligt betalt jobb. Mer stipendieansökningar, fixa fixa utan budget och tiggande av gratishjälp av vänner och bekanta.

Är bloggande coolare lifestyle än en papperstidning? Kanske. Nätet är i alla fall en nyare uppfinning. Men visst har bloggande redan fått en fånighetsstämpel. Mammabloggar i synnerhet. Allt sjunker i status då vaginorna beblandar sig.

Loppisfynd, cupcakes och bilder av min gravidmage +skrytbilder av hur supersmal jag blev efter förlossningen kommer senare.
Kommentarer (5)
Underbart, Fredrika! Jag ser framemot att läsa dina feminismsnuskigt revolutionära inägg... och dina skrytbilder ;)
Minja21.03.12 kl. 23:01
Det blir garanterat mycket skrytbilder. Man har ju livsstilsbloggar främst för att göra andra avundsjuka. ;)
Fredrika21.03.12 kl. 23:54
Hela min lekamen skakar av spänning inför dina framtida chockerande avslöjanden!
Basse22.03.12 kl. 07:52
Det kommer att komma så mycket avslöjanden som ... som om ansvarstagarna för nya förlagsfusionens sku säga att hahaa vi gjorde det bara för att själv få mer pengar men mindre jobb med att ge ut tråkiga små diktprosor om att stenen är grå.
22.03.12 09:16
Välkommen till Ratata!
karin.ratata.fi22.03.12 kl. 18:19
Hej du! Fin blogg! Jag läser texten, håller med exemplen, men kommer att tänka på videokonsten! Där var ju nimenomaan kvinnorna tidigt framme på 1960-talet och nu är det hur uppskattat som helst. En liten seger!
Helena27.03.12 kl. 22:43

Jag är mångsidig kulturarbetare.

Senaste kommentarer

19.07, 17:59Har buu-stämpeln snopp? av frihetenärhär
22.05, 07:01Har buu-stämpeln snopp? av
03.12, 17:47Har buu-stämpeln snopp? av